Advertisement
Find a Dive Shop Replace your Card

29462

PADI logo PADI 5 Star Dive Center

Details

Welkom bij 1st2dive 

Het Gezelligste duikcentrum van Vlaardingen, Schiedam en omstreken.

Wij zijn een PADI Duikwinkel, Duikschool en Club en bestaan sinds 2010

Wij bieden duik activiteiten voor mensen van alle leeftijden. Voor de kinderen hebben wij de PADI Bubble maker en de  Seal Team opleidingen. Voor de (jong) volwassenen bieden wij diverse PADI opleidingen beginnend bij  (junior) Open Water Diver, Advanced, rescue diver en 34 specialty’s ook wel Adventure opleidingen genoemd. Dit zijn leuke doe opleidingen die je ervaring in het duiken vergroten of je kunt een nieuwe skill leren zoals het onderwater fotograferen. Bij ons kun je ook uw Masterscuba- diver brevet halen. En dan volgt de volgende stap, een PADI professional worden.

Het is belangrijk uw veiligheid duikmaterialen goed te onderhouden om te voorkomen dat uw duikuitrusting u in de steek laat. Alle grote duikmerken adviseren om uw uitrusting ieder jaar of na iedere 50 duiken bij een erkend servicestation te laten nakijken. Voor deze service kunt u terecht bij 1st2dive. Ons technisch team bestaat uit gediplomeerde technici die door de fabrikant opgeleid zijn. Hierdoor kunnen wij een snelle en vakkundige service bieden voor alle gerenommeerde merken duikuitrustingen. Wij kunnen u tevens helpen met reparaties, denk hierbij aan ritsen en polsseals vervangen, herstellen maar ook in of uitnemen van u (droog)pak of andere (kapotte) materialen. Indien mogelijk ontvangt u,  GRATIS, een vervangend artikel tijdens de service periode.

Wist u dat

Wij onder andere zijn gespecialiseerd in duiklessen voor mensen met een beperking. Wij zoeken dan samen met de mensen een oplossing voor de beperking. Kortom jou beperking is voor ons een uitdaging.  Wij hebben hiervoor van PADI een Award gehad in de vorm van een:

“ Certificate of Recognition for Excellence “ for outstanding customer service and professionalism in PADI instruction. Als Team zijn wij bijzonder trots op deze Award.

Wij een leuke actieve duikclub hebben, met een eigen Clubruimte die het 1st2dive Café heet.
 Hier ontmoeten duikers van allerlei niveau en leeftijd elkaar na het duiken om lekker bij te kletsen en duiken af te spreken. Leden van de club zoeken elkaar ook op in de Buddy App van 1st2dive.

Iedereen is vrij om in te lopen, een bakkie te doen, of gewoon even te relaxen.

Bij 1st2dive ben je aan het juiste adres als startend maar ook als gevorderd duiker.

 

Tot ziens bij 1st2dive

Activities offered

Scuba Diving

Conservation awards

Languages

Hours
Mon:
Tue:
Wed:
Thu:
Fri:
Sat:
Sun:

Dive Sites

More Info

Services

Adaptive services

Facilities

EQUIPMENT RENTAL

EQUIPMENT SERVICE & REPAIR

Payment methods

x

Save that favourite

With a PADI Travel account, you can favourite dive operators to come back to later on any device or computer

Log in or sign up