Advertisement
Find a Dive Shop Replace your Card

Dive Post Dive-Equipment

PADI logo PADI 5 Star IDC

Details

Dive Post Dive-equipment is sinds 2015 het grootste duikcentrum in de Randstad en we zijn te vinden aan het Castellumplein 4 in Valkenburg ZH (gemeente Katwijk). Met ruim 1.000 vierkante meter is dit de place to be voor elke duiker, snorkelaar en zwemmer. Dive Post begon in 1999 als een klein postorder bedrijf maar groeide al snel door tot het grootste duikcentrum van Nederland en is een PADI 5* IDC en TecRec duikcentrum.

Cees en Gertine Langmuur zijn de drijvende kracht achter Dive Post en met een jarenlange ervaring in de duiksport een prima aanspreekpunt voor elke duiker!

Dive Post werd verkozen als winnaar van de Sterkste Schakel 2019 in de sector Detailhandel Non Food. De motivatie van de jury was zeer lovend en luidt als volgt:

“Dive Post is een walhalla voor de duikliefhebber. Het is niet alleen een specialistische winkel. Dive Post verzorgt ook PADI opleidingen en bindt haar klanten via het duikteam, waarmee wekelijks duiken worden gemaakt. Bij binnenkomst in de grote winkel in Valkenburg ZH valt meteen de laagdrempelige aanpak op. Zwemvliezen en snorkels voor de beginnende snorkelaar verwelkomen de klant. Direct gevolgd door de eigenaren. Een kop koffie of thee zorgen voor een warm welkom. Dive Post is in feite zelf de sterkste schakel in de duiksport. Alle facetten komen in dit bedrijf samen. Te beginnen met de duikopleidingen, het verzorgen van de duikuitrusting en daarna het maken van duiken als team. De eigenaren zijn samen de spin in het web, dus eigenlijk de verbindende schakel tussen deze componenten. Met oog voor de natuur, het milieu en een geweldige klantgerichtheid om te komen tot de beste en veiligste duikoplossing.

Dive Post is absoluut de nummer 1 in de duikbranche!”

Dive Post is uitgeroepen tot het eerste PADI Adaptive Services Facility in Nederland. Een geweldige erkenning en uiteraard dik verdiend. Gertine en Cees Langmuur zetten zich namelijk al jaren in om de duikgemeenschap toegankelijker te maken, want duiken is voor iedereen!

Ons duikcentrum is zeer toegankelijk en volledig rolstoelvriendelijk. Ook onze duikfaciliteiten zijn  zeer toegankelijk. Alles op de begane grond, een invalideparkeerplaats bij de ingang en aangepaste toiletvoorziening. Daarnaast is onze Staff getraind in Adaptive duiktechnieken en kunnen wij deze PADI opleidingen verzorgen voor duikers die ook graag hun blik willen verruimen.

PADI COURSE DIRECTOR Chris Azab is sinds 2012 de INHOUSE PADI Course Director. In 2009 werd zij Course Director en ging ze ook verder met TEC cursussen geven. Duiken en lesgeven is haar passie, en haar fulltime job of het nu om Pro opleidingen gaat of om Technische Cursussen. Iedere duik heeft voor haar een uitdaging en zorgt ze ervoor dat een cursist of Instructeurs kandidaat na een duik een lach op zijn gezicht heeft.

Ons duikteam Time2Dive staat voor gezelligheid en lol. Elke vrijdagavond zijn we actief in het zwembad. Daarnaast zijn we bijna wekelijks ergens langs de waterkant te vinden voor een duik.

Activities offered

Scuba Diving, Technical Diving, Freediving, Snorkelling/ Swimming, Conservation, First Aid/ CPR, Public Safety Diving, Adaptive Diving

Conservation awards

Languages

English, Dutch, German

Hours
Mon:
Closed
Tue:
01:00 PM - 05:00 PM
Wed:
01:00 PM - 05:00 PM
Thu:
01:00 PM - 05:00 PM
Fri:
01:00 PM - 05:00 PM
Sat:
10:00 AM - 05:00 PM
Sun:
Closed

Dive Sites

More Info

Services

Air Fills, Equipment Sales, Scuba equipment rental, Kids equipment rental, Freediving equipment rental, Conservation activities, Dive club, Travel

Adaptive services

Adaptive equipment, Accessible trips and activities, Personalized dive training, Staff trained in adaptive support

Facilities

Onsite classroom, Adaptive Services Facility, Air Conditioning, Wi-Fi (FREE), Retail Shop, Parking

Staff

18 PADI Instructors

EQUIPMENT RENTAL

Compass, Camera, Wetsuit – 7mm, Drysuit, Open-heel fins, Children sizes, Flashlight, Regulator, Dive Computer, Gauges, Boots, BCD, Steel Cylinders, Small Cylinders (10L / 71.2 cu. ft.)

EQUIPMENT SERVICE & REPAIR

Wet / Dry Suits, Gauges, Cylinders, Regulators, BCDs, Dive Computers

Payment methods

Bank / Debit Card, Paypal, VISA, Mastercard, AMEX, Cash (local currency)

x

Save that favourite

With a PADI Travel account, you can favourite dive operators to come back to later on any device or computer

Log in or sign up