Publicidad
Localiza un Dive Shop Sustituye tu tarjeta

29462

PADI logo Centro de buceo PADI 5 Star

Detalles

Welkom bij 1st2dive

Het Gezelligste duikcentrum van Vlaardingen, Schiedam en omstreken.

Wij zijn een PADI Duikwinkel, Duikschool en Club en bestaan sinds 2010

Wij bieden duik activiteiten voor mensen van alle leeftijden. Voor de kinderen hebben wij de PADI Bubble maker en Seal Team opleidingen. Voor de (jong) volvossenen bieden wij different PADI opleidingen beginnend bij (junior) Open Water Diver, Advanced, rescue diver en 34 special's ook wel Adventure opleidingen genoemd. Dit zijn leuke doe opleidingen die je ervaring in het duiken vergroten of je kunt een nieuwe skill leren zoals het onderwater fotograferen. Bij ons kun je ook uw Masterscuba- diver brevet halen. En dan volgt de volgende stap, e PADI professional worden.

Sin embargo, se velanigijk uw veiligheid duikmaterialen goed te onderhouden om te voorkomen dat uw duikuitrusting u in de steek laat. Alle grote duikmerken asesor om uwritrusting ieder jaar of na iedere 50 duiken bij een erkend servicestation te laten nakijken. Voor deze service kunt u terecht bij 1st2dive. En el equipo técnico se instalan gediplomeerde technici die door de fabrikant opgeleid zijn. Hierdoor kunnen wij een snelle en vakkundige service bieden voor alle gerenommeerde merken duikuitrustingen. Wij kunnen u tevens helpen met reparaties, denk hierbij aan ritsen en polsseals vervangen, herstellen maar ook in of uitnemen van u (droog) pak of andere (kapotte) materialen. Indige mogelijk ontvangt u, GRATIS, e vervangend artikel tijdens de service periodde.

Wist u dat ...

Wij onder andere zijn gespecialiseerd en duiklessen voor mensen met een beperking. Wij zoeken dan samen conoció a mensen een oplossing voor de beperking. Kortom jou beperking es voor ons een uitdaging. Wij hebben hiervoor van PADI een Award gehad in de vorm van een:

"Certificado de reconocimiento a la excelencia" por su excelente servicio al cliente y profesionalismo en la instrucción PADI. Als Team zijn wij bijzonder trots op deze Award.

Wij een leuke actieve duikclub hebben, se reunió con eigen Clubruimte die het 1st2dive Café heet.
Hier ontmoeten duikers van allerlei niveau en leeftijd elkaar na het duiken om lekker bij te kletsen en duiken af te spreken. Leden van de club zoeken elkaar ook op en la aplicación Buddy van 1st2dive.

Iedereen es vrij om in te lopen, een bakkie te doen, de gewoon incluso te relaxen.

Bij 1st2dive ben je aan het juiste adres als startend maar ook als gevorderd duiker.

 

Tot ziens bij 1st2dive

Oferta de actividades

Scuba Diving

Premios a la conservación

Idiomas

Horas
Lun:
Mar:
Mié:
Jue:
Vie:
Sáb:
Dom:

Sitios de buceo

Más información

Servicios

Servicios flexibles

Instalaciones

ALQUILER DE EQUIPO

MANTENIMIENTO Y REPARACIÓN DE EQUIPOS

Métodos de pago

x

Guarda ese favorito

Con una cuenta PADI Travel, puedes seleccionar tus operadores de buceo favoritos y volver a visitarlos más tarde desde cualquier dispositivo u ordenador

Inicia sesión o regístrate