Werbung
Tauchshop finden Ersatzbrevet

1st2dive

PADI logo PADI-Tauchbasis

Details

Welkom bij 1st2dive

Het Gezelligste duikcentrum van Vlaardingen, Schiedam en omstreken.

Wij zijn een PADI Duikwinkel, Duikschule und Club en bestaan sinds 2010

Wij bieden duik activiteiten voor mensen van alle leeftijden. Voor de kinderen hebben wij de PADI Blasenhersteller en de Seal Team opleidingen. Voor de (jong) volwassenen bieden wij vielfältige PADI opleidingen beginnen bij (junior) Open Water Diver, Fortgeschrittene, Rettungstaucher en 34 Spezialität ook wel Adventure opleidingen genoemd. Dit zijn leuke doe opleidingen die je ervaring in het duiken vergroten von je kunt een nieuwe Geschicklichkeit leren zoals het onderwater fotograferen. Bij ons kun je ook uw Masterscuba- diver brevet halen. En dan volgt de volgende stap, een PADI professional wurde.

Het is belangrijk uw veiligheid duikmaterialen goed te onderhouden om te voorkomen dat uw duikuitrusting u in de steek laat. Alle grote duikmerken Ratschläge von uu uitrusting ieder jaar von na iedere 50 duiken bij een erkend servicestation te laten nakijken. Voor deze service kunt u terecht bij 1st2dive. Ons reales Team bestaat uit gediplomeerde technici die Tür de fabrikant opgeleid zijn. Hierdoor kunnen wij een snelle en vakkundige service bieden voor alle gerenommeerde merken duikuitrustingen. Wij kunnen u tevens helpen met reparaties, denk hierbij aan ritsen en polsseals vervangen, erkennen maar ook in von uitnemen van u (droog) pak von anderen (kapotte) materialen. Indien mogelijk ontvangt u, GRATIS, een vervangend artikel tijdens de service periode.

Wist u dat

Wij onder andere zijn gespecialiseerd in duiklessen voor mensen traf een beperking. Wij zoeken dan samen traf de mensen een oplossing voor de beperking. Kortom jou beperking is voor ons een uitdaging. Wij hebben hiervoor van PADI een Auszeichnung gehad in de vorm van een:

„Certificate of Recognition for Excellence“ für herausragenden Kundenservice und Professionalität im PADI-Unterricht. Als Team zijn wij bijzonder trots op deze Award.

Wij een leuke actieve duikclub hebben, traf een eigen Clubruimte die het 1st2dive Café heet.
Hier ontmoeten duikers van allerlei niveau en leeftijd elkaar na het duiken om lekker bij te kletsen en duiken af te spreken. Leden van de Club zoeken elkaar ook op in de Buddy App van 1st2dive.

Iedereen ist vrij om in te lopen, een bakkie te doen, von gewoon sogar te relaxen.

Bij 1st2dive ben je aan het juiste adres als startend maar ook als gevorderd duiker.


Tot ziens bij 1st2dive

Angebotene Aktivitäten

Scuba Diving

Naturschutzpreis

Sprachen

Stunden
Montag:
Dienstag:
Mittwoch:
Donnerstag:
Freitag:
Samstag:
Sonntag:

Tauchplätze

Mehr Info

Dienstleistungen

Adaptive Dienste

Ausstattung

AUSRÜSTUNGSVERLEIH

GERÄTESERVICE & REPARATUR

Zahlungsmethoden

x

Diesen Favoriten speichern

Mit einem PADI Travel-Konto kannst du Tauchcenter als Favoriten speichern, um sie später von jedem Gerät oder Computer aus wiederzufinden

Einloggen oder Registrieren