Pubblicità
Trova un centro sub Sostituisci il tuo brevetto

Dive InC

PADI logo PADI 5 Star Dive Resort

Dettagli

Dive InC is een PADI 5* Dive Resort en het eerste PADI Mermaid Center in de Randstad. Tijd nemen om vaardigheden goed aan te leren is een van onze belangrijkste waarden. Daarnaast is plezier ook heel belangrijk! Duiken en zeemeerminzwemmen zijn serieuze sporten, maar je leert zoveel makkelijker als je er ook plezier in hebt.

Bij ons kun je terecht voor een groot aantal PADI duikcursussen op het niveau van beginners en gevorderden. Ook kun je bij ons alle PADI Mermaid-curssussen volgen; tot en met PADI Mermaid Instructor!

Een schone zee is belangrijk voor al het leven op deze prachtige blauwe planeet! Bij al onze cursussen willen we daarvoor bewustwording creëren. Door duikers en zeemeerminnen op te leiden die zich verantwoordelijk willen voelen voor het behoud van onze zeeën. 

"Jong geleerd, oud gedaan", is een motto dat daar prima bij past. Hoe eerder je kinderen leert om zich om de natuur te bekommeren, hoe beter het is. Bij ons is jeugd vanaf 8 jaar van harte welkom om te leren duiken en uiteindelijk een stukje van de wereld te leren kennen, dat voor velen onbekend blijft.

Je kunt de wereld natuurlijk ook als zeemeermin verkennen! In dat geval ben je vanaf 6 jaar en met een B-diploma bij ons aan het goede adres.

Attività offerte

Scuba Diving, Mermaid, Snorkelling/ Swimming, Conservation, First Aid/ CPR

Premi per la conservazione

Lingue

Inglese, Olandese

Ore
Lun:
09:00 AM - 02:30 PM
Mar:
09:00 AM - 02:00 PM
Mer:
09:00 AM - 12:00 PM
Gio:
10:00 AM - 02:00 PM
Ven:
09:00 AM - 05:00 PM
Sab:
09:00 AM - 05:00 PM
Dom:
Chiuso

Siti d'immersione

Altre info

Servizi

Air Fills, Equipment Sales, Scuba equipment rental, Kids equipment rental, Conservation activities, Dive club, Travel

Servizi adattabili

Servizi

Piscina per l'allenamento, Aula con aria condizionata, Wi-Fi (gratuito), Dive boat, Parking

Staff

4 istruttori PADI

NOLEGGIO ATTREZZATURA

ASSISTENZA E RIPARAZIONE ATTREZZATURA

Metodi di pagamento

x

Salva quel preferito

Con un account PADI Travel, puoi fare in modo che i tuoi operatori subacquei preferiti tornino in un secondo momento su qualsiasi dispositivo o computer

Accedi o registrati