廣告
補辦潛水證書

Dive InC

PADI logo PADI 5 Star Dive Resort

Dive InC is een PADI 5* Dive Resort en het eerste PADI Mermaid Center in de Randstad. Tijd nemen om vaardigheden goed aan te leren is een van onze belangrijkste waarden. Daarnaast is plezier ook heel belangrijk! Duiken en zeemeerminzwemmen zijn serieuze sporten, maar je leert zoveel makkelijker als je er ook plezier in hebt.

Bij ons kun je terecht voor een groot aantal PADI duikcursussen op het niveau van beginners en gevorderden. Ook kun je bij ons alle PADI Mermaid-curssussen volgen; tot en met PADI Mermaid Instructor!

Een schone zee is belangrijk voor al het leven op deze prachtige blauwe planeet! Bij al onze cursussen willen we daarvoor bewustwording creëren. Door duikers en zeemeerminnen op te leiden die zich verantwoordelijk willen voelen voor het behoud van onze zeeën. 

"Jong geleerd, oud gedaan", is een motto dat daar prima bij past. Hoe eerder je kinderen leert om zich om de natuur te bekommeren, hoe beter het is. Bij ons is jeugd vanaf 8 jaar van harte welkom om te leren duiken en uiteindelijk een stukje van de wereld te leren kennen, dat voor velen onbekend blijft.

Je kunt de wereld natuurlijk ook als zeemeermin verkennen! In dat geval ben je vanaf 6 jaar en met een B-diploma bij ons aan het goede adres.

潜水服务

空氣填充, 裝備銷售, 潛水裝備租賃, 兒童裝備租賃, 保育活動, 潛水俱樂部, 旅行

设备租赁

潜店设施

Onsite training pool, 現場課堂, Wi-Fi (免費), 潛水船, 停車

其他服务

x

收藏你最喜愛的

With a PADI Travel account, you can favourite dive operators to come back to later on any device or computer

登錄或註冊